Lasten autolelut


 

 
Parhaani yritin. Nimittäin silloin kun lupasin juniorille, että voidaan käydä leluhyllystä ostamassa joku pieni lelu. Katseli jotain barbeja sun muita mitä kaikkea niitä onkaan, en pysy enää mukana. Ehdotin sitten, että kyllähän tyttökin voi ostaa pikkuauton leluksi. Onhan sillä niitä prinsessa-autoja, mutta isi olisi ostanut vähän järeämpää kalustoa. Sellaista V8-tyylistä leikkiautoa.
Mutta tiedättekö mitä: barbiet eivät aja sellaisilla. Yritin tuohon vielä väittää vastaan, että kyllä ainakin Ken voisi ajaa sillä ja ottaa sitten Barbien kyytiin.
Ei kuulemma voi.
Korkeintaan Ken voi auttaa Barbieta auton korjauksessa, eli jos autoon tulee joku vika niin sitten Ken ajaa sen lähimmälle korjaamolle. Eli oltiinpa sitten Tammisaaressa tai vaikka Muuramessa niin sen mukaan mennään lähimpään paikkaan, missä Barbien auto taas saadaan kuntoon. Niinpä matka jatkuu kohteisiin autokorjaamo Muurame tai sitten autohuolto Tammisaari. Missä päin Suomea sitä sitten matkalla ollaankaan.
Ja jos autoleikit ei enää kiinnosta niin löytyisiköhän prinsessalle sopivaa kaivinkonetta tästä maasta. Jos ei löydy niin pitää varmaan hankkia kaivinkone Englannista. Sieltä päin tuodaan ainakin oikeita kaivureita, joten miksei sellainen pinkki kaivinkonekin löytyisi Engalnnista.
 
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2009-2016 Yhteystiedot: Flash Toon, flashtoon@flashtoon.org