Lasten muoti ja vaatteet


 

 

Oi niitä aikoja kun lapselle sai itse valita vaatteet päälle sen mukaan mikä sää ulkona oli. Kyllä pääsi vanhempi helpolla. Tutuilta sai ilmaiseksi vaatteita ja jos ei saanut niin kaupasta pystyi valitsemaan edullisimman vaatteen tai toisena kriteetinä pystyi käyttämään vaatteen laatua ja kestävyyttä sekä käytännöllisyytä.
Mutta eipä enää tarvi. Nykypäivän neljävuotias tietää tasan tarkkaan mikä on muotia ja miten muut kaverit pukeutuvat, joten siinä vaiheessa kun prinsessalle lähdetään hankkimaan vaatteita niin ihan suosiolla kannattaa unohtaa hintalaput ja laatu/käytännöllisyys -kriteerit. Juniori tietää mitä haluaa ja voit ostaa sellaisen ihan suosiolla tai sitten voit taistella aiheesta itsesi väsyksiin ja ostaa sen jälkeen sen vaatteen minkä lapsi haluaa.
Eli pääset helpommalla kun antaudut suosiolla.
Eikä nykyään enää vaatteet riitä. Lapsille pitää hankkia myös hiuslisäkkeet sen muut peruukit netistä. Ennen vanhaan peruukit olivat vain kaljuille aikuisille, nykyään hiuslisäkkeet kuuluvat myös lastentarhaikäisten pukeutumiseen. 
Ja jos vielä nykyään kuvittelet, että voisit itse leikata lapsen hiukset niin sehän ei käy. Kyllä lapsen pitää päästä ihan oikeaan parturiin tai kampaajalle, riippuu tietysti onko tyttö vai poika. Eikä siihenkään käy mikä tahansa parturi tai kampaaja, kyllä lapset ovat jo niin bränditietoisia että pitää olla viimeisen päälle ammattilainen että suostuu menemään. Asuinpaikasta riippuen voit siis mennä vaikka kampaamoon www.hiusateljeeninahable.com  
Ja jos yrität jotain halpaa ratkaisua niin todennäköisesti saat vastaukseksi jotain pätevää parturin historiasta:
Moderniin aikoihin termiä "parturi" käytetään sekä ammattinimikkeenä että miesten hiuksiin erikoistuneiden kampaajien luokse. Historiallisesti kaikkia kampaajia pidettiin barberina. 1900-luvulla kosmetologiala on haarautunut barberingista, ja nykyään kampaajille voidaan myöntää lisensointi joko barbereiksi tai kosmetologeiksi.


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2009-2016 Yhteystiedot: Flash Toon, flashtoon@flashtoon.org